Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Arrow review


Το Arrow ήταν η τελευταία σειρά του CW που έκανε πρεμιέρα. Μια σειρά βασισμένη στο γνωστό D.C. comic με τον σούπερ ήρωα Green Arrow.
Στον ρόλο του πρωταγωνιστή συναντάμε τον  Stephen Amell που υποδύεται τον πολυεκατομμυριούχο playboy Oliver Queen. Ο πρωταγωνιστής επιστρέφει σπίτι μετά από 5 χρόνια παραμονής του σε ένα νησί στο οποίο κατέληξε μετά από ένα ναυάγιο που κόστισε τη ζωή της φίλης του αλλά και του πατέρα του. Μετά την επιστροφή του,  ο αλλαγμένος πλέον Ollie έχει ένα σχέδιο, να καθαρίσει το Starling City.

Με κάποια  flash backs βλέπουμε ότι η παραμονή του στο νησί τον έκανε αρκετά δυνατό και αυτό φαίνεται όταν πλέον παίρνει το τόξο του. Χωρίς special δυνάμεις καταφέρνει να είναι ένας super hero που αναστατώνει πολύ κόσμο.

Στην συγκεκριμένη σειρά - διασκευή ο  Oliver δεν είναι ορφανός αλλά έχει  πατέρα, μητέρα και αδερφή. Παρόλο που ο πατέρας του πλέον δεν ζει, η επιρροή του φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σημαντική στην αποστολή του. Ο ρόλος της μητέρας είναι ένα μυστήριο όπως αποκαλύπτεται στην πορεία του επεισοδίου.  Η πρώην φίλη του Oliver, Laurel είναι αδερφή της κοπέλας που σκοτώθηκε στο ναυάγιο και φαίνεται ότι ακόμα δεν τον έχει συγχωρέσει όταν μαθαίνει για την επιστροφή του.

Αν κάποιος επιχειρήσει να κάνει σύγκριση με το  Smallville θα διαπιστώσει ότι το Arrow είναι αρκετά πιο σκοτεινό  και με πιο εντυπωσιακές σκηνές δράσεις.

Σίγουρα το Arrow θα είναι η φετινή επιτυχία του CW και τα νούμερα το απέδειξαν καθώς τον πιλότο παρακολούθησαν 4.02 εκ. τηλεθεατές κάνοντας την πρεμιέρα αυτή την πιο δημοφιλή από το 2009 που είχε ξεκινήσει το Vampire Diaries. .

Μετά από μόνο 2 επεισόδια η σειρά πήρε εντολή για ολόκληρη σεζόν. Το CW παρουσίασε στο New York Comic-Con ένα preview video γεμάτο δράση από τα επόμενα 9 επεισόδια. Μεταξύ άλλων στο video βλέπουμε τον   John Barrowman (Well Dressed Man) να έχει μια μυστηριώδη συνάντηση με την Moira Queen (Susanna Thompson), τον Deathstroke (Jeffrey Robinson), την China White (Kelly Hu), και την  Huntress (Jessica De Gouw). 

Πηγή : abouttvseries.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου