Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Νέα σειρά για τον Flash // Spin-off του Arrow


To CW φαίνεται να θέλει να επεκτείνει τη λίστα των υπερηρώων του, αφού σκέφτεται να εντάξει τον Flash σε reccuring ρόλο στη 2η σεζόν του Arrow και στη συνέχεια να αποκτήσει ο γρήγορος ήρωας μία δική του σειρά. Διαβάστε περισσότερα για το ενδεχόμενο Spin-off παρακάτω...

Την ιστορία του Barry Allen (Aka Flash) θα την δούμε στα επεισόδια 8, 9 και 20 της 2ης σεζόν και θα χρησιμοποιηθεί σαν την origin ιστορία του Flash, καθώς όταν τον πρωτοδούμε θα είναι κανονικός άνθρωπος. Η παρουσία του στα επεισόδια του Arrow είναι μεγάλης σημασίας για τον χαρακτήρα του Oliver καθώς θα τον επηρεάσει. Όπως αναφέρει ο Kreisberg:

"Ο Oliver Queen είναι σκοτεινός και βασανισμένος χαρακτήρας, ενώ ο Barry όχι. Είναι σπουδαίος χαρακτήρας και πρόκειται να επηρεάσει τις ζωές όλων των υπόλοιπων χαρακτήρων. Θα έχει πλάκα να δούμε αυτούς τους 2 χαρακτήρες μαζί γιατί είναι από 2 διαφορετικούς κόσμους"

Επίσης όπως τονίζει ο Geoff Johns, θα δούμε μία πολύ προσωπική ιστορία του Barry με όλα τα προβλήματα του όπου τα αντιμετωπίζει με πολύ διαφορετικό τρόπο απ' ότι ο Oliver!

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το casting για τον ρόλο του Barry Allen / Flash σύμφωνα με τον πρόεδρο του CW, Mark Pedowitz, ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα, ο οποίος τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν είναι γνωστός ηθοποιός ή όχι αυτός που θα πάρει τον ρόλο. Όπως πολύ ωραία είπε "I think TV creates stars. So if we get a name, great; if we don’t get a name he’ll become a name".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου